Onze kracht

0341 - 41 38 09
Kwaliteit treft u in onze verpakking-, transport- en houtkeuze, rekening houdend met (internationale) normen en voorschriften zoals Heat Treatment/ISPM 15. De ervaring die we in de afgelopen bijna veertig jaar hebben opgebouwd op zowel de nationale als internationale markt, maakt ons tot uw aangewezen partner.
 
Onze flexibiliteit betekent dat wij een oplossing hebben op alle vragen op het gebied van pallets en industriële verpakkingen, op maat gemaakt volgens de nodige specificaties. Met nieuwe en gebruikte pallets en met kisten in alle soorten en maten, kunnen wij u altijd een interessant aanbod doen. Onze productie- en transportcapaciteit garanderen een snelle levering.
 
Kennis
De juiste verpakkingskeuze en vervoerswijze voor het product. Daarmee begint elk vraagstuk op het gebied van transport. Bij ons kunt u die kennis verwachten. Wij weten aan welke normen de pallet in de voedingssector moet voldoen. Fixatie van goederen in de kist tijdens (zee)transport vraagt om kennis van zaken. Wij kennen de draagkracht en puntbelasting van de verschillende houtsoorten. 
 
Just in time
Transport en logistiek zijn steeds vaker een kwestie van snelheid, flexibiliteit en service. Dankzij onze grote voorraad van zowel nieuwe als gebruikte pallets kunnen wij bijzonder snel leveren. Onze snelheid wordt nog eens opgevoerd door eigen productiecapaciteit en wagenpark, zodat we snel op uw (specifieke) wensen kunnen inspelen. En uiteraard geldt dat niet alleen voor onze pallets, maar voor ons complete leveringsprogramma.
 
Duurzaam ondernemen
Als bedrijf dat werkt met natuurproducten is het een vanzelfsprekendheid om duurzaam te ondernemen.
  • Onze productie-eenheid is ingericht op een zo klein mogelijke afvalstroom. Het houtafval dat uiteindelijk overblijft, wordt gebruikt voor onze eigen verbrandingsoven. Deze oven wordt ingezet voor onder meer de verwarming van de Heat Treatment-ruimte.
  • Pallets die niet meer kunnen worden gebruikt, worden in de schredder versnipperd en gebruikt als brandstof. Na scheiding van metalen (spijkers, schroeven, beslag) dat voor recycling aan de metaalhandel wordt verkocht, verdwijnen de houtresten in de verbrandingsoven die uiteraard is voorzien van een filterinstallatie.
  • De genoemde verbrandingsoven zorgt ook voor de verwarming van onze gebouwen. Daarmee wordt onze energievraag voor productie en bedrijfsvoering duidelijk naar beneden gebracht!