Export verpakkingen

0341 - 41 38 09
Uw producten verdienen een veilig transport, ook over zee en door de lucht. De Ten Hove export verpakkingen zorgen voor een veilige overtocht door middel van (zeewaardige) verpakkingen met het juiste hang- en sluitwerk, zware hoekijzers, bandstaalgleuven, bokken en fixatieklampen om producten vast te zetten. Wij zijn gecertificeerd om uw producten HT-ISPM 15 te behandelen.
 
Wij verpakken uw producten op uw locatie of bij Pallet- en timmerfabriek E. ten Hove. Tevens zorgen wij ervoor dat de goederen gefixeerd zijn in de kist en vastgezet worden in de container.
 
Wij hebben alle middelen, ervaring en expertise in huis om een veilig transport te kunnen garanderen. Naast het verpakken en fixeren van uw producten nemen wij u de totale verzending uit handen. De container met uw producten kan desgewenst bij ons worden opgehaald en vervolgens worden verscheept. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan met de administratieve afhandeling bij het exporteren van goederen en ook hierin zijn wij u graag van dienst.